Política de privacitat i protecció de dades

Per a la teva visita i navegació per aquesta web, no és necessari que facilitis cap dada de caràcter personal.

Els casos en els quals és possible que els usuaris facilitin les seves dades són els següents:

Si ets el nostre col·laborador.

Si ens envies un email.

Si comentes en la web.

Si et subscrius a la newsletter.

En cada cas, les dades corresponents podran ser incorporats a un fitxer, del qual untocdeTIC és responsable de la seva gestió i tractament. Les dades s’usen exclusivament per a la finalitat que s’han facilitat i no es comercialitzarà amb ells.

Si et subscrius a la newsletter (llista de correu), rebràs novetats de la web, nous recursos publicats, actualitzacions d’esdeveniments i actualitat, recomanacions de contingut promocional de professionals de la nostra confiança i altres continguts relacionats amb la temàtica d’aquesta web que pugui resultar-te interessant. En qualsevol moment pots donar-te de baixa a través del mateix email que rebis d’untocdeTIC.

En tot moment, els usuaris que desitgin exercir els seus drets d’oposició, accés i informació, rectificació, cancel·lació de les seves dades i revocació de la seva autorització, poden escriure’ns mitjançant correu electrònic a untocdeTIC@gmail.com amb l’assumpte *LOPD.

Per a finalitzar, m’agradaria recordar-te que l’accés a aquesta web pot implicar la utilització de cookies per a facilitar la navegació. Pots consultar la política de cookies.

Si tens qualsevol dubte relacionat amb el tractament de les teves dades i de la teva privacitat, escriu-nos.

CA